За останнє десятиліття гастрономічний інтерес українців до кухонь інших країн істотно виріс. Прагнення до нових смакових відчуттів і знайомства з іноземною культурою їжі спонукає куштувати нові страви, про які раніше навіть нічого не чули.
Так, досить популярною стала японська кухня. Суші бари, ресторани і служби доставки популярних ролів, сашимі, хіяші ростуть немов гриби. Італійські піцерії взагалі займають перші місця серед наших жителів.
Французька кухня хоч і почала з’являтися не так давно, але вже встигла підкорити серця українців.
Ескарго – це французький делікатес з виноградних равликів, який поступово входить у кулінарну карту українських закладів. Перша думка, яка може промайнути під час його згадування, це те, що ціна може бути висока. Але це зовсім не так. Вартість страв із равликів навіть у ресторані цілком доступна. Адже для приготування не потрібно купувати дорогу сировину за кордоном. Молюски прекрасно вирощуються в нашій країні.
Фахівці компанії «Ексарго де Бургунь» вже декілька років вирощують равликів на власній фермі в екологічно чистих регіонах України. Якість всієї продукції підтверджується сертифікатами відповідності, а всі знання і вміння отримані під час навчання в європейських кулінарних школах.
Ми пропонуємо Вам оптові поставки равликів, а також різноманітних страв з них: равликів по-бургундські, по-лімузинські, по-дижонські, шафрано. Всі ці закуски неймовірно вишукані і відкривають нові грані смакових відчуттів.
Ескарго поставляється в замороженому вигляді. Ви можете замовити його для ресторану високого класу, для невеликого затишного кафе, де є сторінка французького меню, або просто Ваш шеф-кухар хоче здивувати чимось новим своїх гостей.
Відвідувачам не доведеться довго чекати свого замовлення, тому що наші равлики вже готові на 90%. 10 хвилин у розігрітій духовці – і шикарний делікатес можна подавати до столу! Запропонуйте гостю келих білого сухого вина і білий багет. Ці продукти ідеально поєднуються з ескарго.
Якщо Ви як шеф-кухар володієте іншими секретами приготування цього смачного продукту, Ви можете замовити у нас заморожених молюсків і приготувати їх за своїм унікальним рецептом. Наші равлики добірні, свіжі, відмінно очищені і готові до участі в кулінарних шедеврах.
З нашою компанією вже співпрацюють імениті заклади з різних українських міст: винний бар “Loza Strekoza” і шоу-ресторан “Альтбір” у Харкові, ресторан “Раки і Риба” в Києві та інші чудові місця.
Крім гастрономічних закладів равлики і готові вироби з них можуть бути представлені в асортименті великих супермаркетів або магазинів делікатесів. Ви можете фасувати їх у фірмову упаковку і розміщувати на ній рецепт приготування. Ваші покупці обов’язково звернуть увагу на новий незвичайний товар і захочуть його спробувати.
Цікавий варіант продажу ескарго – інтернет магазин. Багато людей у сучасному світі вважають за краще замовляти їжу онлайн. Равлики стануть улюбленою стравою Ваших клієнтів, а також хорошим доповненням до вина, як, наприклад, на сайті київської компанії “Wine & Food”, яка також співпрацює з “Ескарго де Бургунь”.
На щастя, сьогодні українці все більше цінують здорову їжу і намагаються харчуватися правильно. Равлики – це білок, який легко засвоюється. В їх м’ясі містяться вітаміни А, В, Е, К і РР, а також кальцій, калій, магній, залізо, фосфор та інші мінеральні речовини. Крім того, цих молюсків можна вживати під час посту!
Якщо Ви включете равликів у своє меню або асортимент товарів, обов’язково знайдуться поціновувачі, які захочуть спробувати цей делікатес, а ті, хто знає смак чудового дієтичного м’яса в поєднанні з ніжними соусами і пікантними інгредієнтами, стануть Вашими постійними клієнтами.